Nieuws

Expert Dealers maken het verschil!

Sinds de introductie van Push Sports overhandigt distributeur Piri Sport ‘Push Sports Expert Dealer’ certificaten aan sportwinkels die persoonlijke advisering als een belangrijke toegevoegde waarde zien van een speciaalzaak. Na Sport2000 in Huissen, die het certificaat in juni ontving, zijn sinds kort ook Davelaar Sport in Veenendaal en Sunny Camp in Zeist de trotste eigenaar van het Push Sports Expert Dealer certificaat. De komende tijd hoopt Piri Sport aan nog meer dealers het certificaat te mogen overhandigen.
Sinds de introductie van Push Sports overhandigt distributeur Piri Sport ‘Push Sports Expert Dealer’ certificaten aan sportwinkels die persoonlijke advisering als een belangrijke toegevoegde waarde zien van een speciaalzaak. Na Sport2000 in Huissen, die het certificaat in juni ontving, zijn sinds kort ook Davelaar Sport in Veenendaal en Sunny Camp in Zeist de trotste eigenaar van het Push Sports Expert Dealer certificaat. De komende tijd hoopt Piri Sport aan nog meer dealers het certificaat te mogen overhandigen.

Bovengenoemde sportzaken verkopen sportartikelen die het verschil kunnen maken voor sporters, producten waarmee zij het maximale uit hun sport kunnen halen. Achter al hun producten zit een verhaal en persoonlijk advies, wat volgens ons én volgens Piri Sport onontbeerlijk is bij de nieuwe lijn sportbraces van Push Sports. Daarmee maken zij als sportspeciaalzaak het verschil en binnen deze filosofie passen de sportbraces van Push Sports uitstekend!

Official Supplier & Sponsorships

  • logo-ngs
  • logo-knkv
  • logo-kngu