Nieuws

Push Sports prijswinnaars

Push Sports is inmiddels ruim drie maanden beschikbaar in Nederland. Ongeveer drie maanden geleden was de Push Sports Road Tour in volle gang! Onderdeel van deze road tour was het bezoeken van diverse verkooppunten in Nederland en het overhandigen van de Push Sports introductiebox.
Push Sports is inmiddels ruim drie maanden beschikbaar in Nederland. Ongeveer drie maanden geleden was de Push Sports Road Tour in volle gang! Onderdeel van deze road tour was het bezoeken van diverse verkooppunten in Nederland en het overhandigen van de Push Sports introductiebox.

Tevens werden winkels tijdens het bezoek van het road team of via e-mail opgeroepen om de Push Sports game te spelen, waarmee een teamuitje te winnen was t.w.v. € 500,-. De game werd veelvuldig gespeeld en er zijn maar liefst drie winnaars aangewezen met dezelfde score. De winnaars werden onlangs bezocht met de waardebon voor het uitje. Wij wensen de winnaars Fysiotherapie Fysioooo (Dordrecht), OMS Vermolen (Wijchen) en Sporthuis Sunny Camp (Zeist) heel veel plezier met de gewonnen prijs!

Het succes van de road tour bleef ook in België niet onopgemerkt. Ook daar heeft onze distributeur Vitamed op dezelfde manier als in Nederland verschillende winkels bezocht en, onder andere m.b.v. de Push Sports Game, bekend gemaakt met Push Sports.

Na een succesvolle introductie in Nederland en België is Push Sports inmiddels ook internationaal uitgerold en verkrijgbaar. Diverse distributeurs zijn enthousiast gestart met het vertegenwoordigen van Push Sports in hun land en gezien de eerste reacties hebben wij veel vertrouwen in een succesvolle toekomst voor het merk!

Official Supplier & Sponsorships

  • FIFPRO
  • logo-knkv-2020
  • logo-dutch-gymnastics-2020