Nieuws

Symposium Sportblessurepreventie

Op donderdagmiddag 2 november organiseert VeiligheidNL, samen met Kenniscentrum Sport, ZonMw en Push Sports, het tweede symposium Sportblessurepreventie. Net als vorig jaar belooft het een interessante middag te worden met aandacht voor sportblessures en sportblessurepreventie. Aan het woord: trainers, sporters, (para-)medici en onderzoekers.
Op donderdagmiddag 2 november organiseert VeiligheidNL, samen met Kenniscentrum Sport, ZonMw en Push Sports, het tweede symposium Sportblessurepreventie. Net als vorig jaar belooft het een interessante middag te worden met aandacht voor sportblessures en sportblessurepreventie. Aan het woord: trainers, sporters, (para-)medici en onderzoekers.

Push Sports ziet het als haar missie en drijfveer om gezond en veilig sporten mogelijk te maken. Zowel bij blessures als ter preventie of bij overbelasting biedt Push Sports braces waarmee de gebruiker weer controle krijgt over zijn sport.

Push Sports is dan ook verheugd een bijdrage te kunnen leveren aan het tweede symposium Sportblessurepreventie en kijkt uit naar een interessante en inspirerende middag.

Meer informatie en aanmelden:
https://www.veiligheid.nl/sportblessures/actueel/agenda/symposium-sportblessurepreventie

Official Supplier & Sponsorships

  • logo-ngs
  • logo-knkv
  • logo-kngu