Nieuws

Push Sports kijkt terug naar OTWorld 2018

Van 15 t/m 18 mei was Push Sports aanwezig op OTWorld in Leipzig en presenteerde haar producten samen met Ofa Bamberg in hal 1, stand A10. Op OTWorld presenteerde Push Braces haar bestaande assortiment medische braces én de vorig jaar geïntroduceerde nieuwe sportlijn Push Sports.
Speciale aandacht ging uit naar de Push Sports Enkelbrace Kicx die speciaal is ontwikkeld voor voetbal, maar ook zeer geschikt is bij andere sporten. Daarnaast was OTWorld weer een mooie gelegenheid om het contact met onze bestaande distributeurs te onderhouden en mogelijke nieuwe distributeurs te ontmoeten. Daarbij wordt altijd gestreefd naar langdurige partnerships met nationale distributeurs, die Push & Push Sports exclusief vertegenwoordigen en promoten onder de doelgroepen medische professionals, verdelers van medische hulpmiddelen en eindgebruikers.

We kijken met plezier terug naar OTWorld 2018.

Official Supplier & Sponsorships

  • logo-ngs
  • logo-knkv
  • logo-kngu