Nieuws

Voortzetting samenwerking NOC*NSF

Al sinds de Olympische Spelen van Londen in 2012 bestaat de samenwerking tussen NOC*NSF en Nea International bv. Recentelijk is de samenwerking met NOC*NSF verlengd tot en met de Olympische Spelen in Tokyo 2020.
Al sinds de Olympische Spelen van Londen in 2012 is het mogelijk voor een grote groep topsporters om gratis enkel-, knie-, hand/pols-, schouder-, duim- of rugbraces te bestellen bij Nea International bv.
Van het gebruik van enkelbraces is al in meerdere onderzoeken aangetoond dat dit de kans op een enkelblessure substantieel verkleint.

Recentelijk is de samenwerking met NOC*NSF verlengd tot en met de Olympische Spelen in Tokyo 2020. Topsporters met een A-, Selectie- of HP-status komen tot die tijd wederom in aanmerking om een gratis brace te bestellen. Dit aanbod geldt tot een maximum van drie braces per jaar.

Wij zijn erg blij met de voortzetting van deze samenwerking en hopen dat de Push en Push Sports braces onze topsporters in staat stellen om een topprestatie te leveren!

Official Supplier & Sponsorships

  • FIFPRO
  • logo-knkv-2020
  • logo-dutch-gymnastics-2020