Nieuws

Push Sports ondersteunt Drake Football Study & kick-off

Op 16 oktober a.s. vindt in het Emirates Stadion in Londen de kick-off van de studie Health perspectives of the transitioning professional footballers: the longitudinal Drake football study plaats. Dit onderzoek wordt...
Op 16 oktober a.s. vindt in het Emirates Stadion in Londen de kick-off van de studie Health perspectives of the transitioning professional footballers: the longitudinal Drake football study plaats. 

Dit onderzoek wordt uitgevoerd onder profvoetballers uit verschillende landen. Op het symposium rondom deze kick-off zullen diverse gerenommeerde sprekers uit de voetbalwereld onderwerpen behandelen in het kader van fysieke en mentale gezondheid van profvoetballers. 

Bij Push Sports staat onderzoek hoog op de prioriteitenlijst, wij zijn dan ook verheugd dat wij een bijdrage kunnen leveren aan dit symposium. Op 16 oktober zijn wij dan ook met een stand aanwezig in het Emirates Stadion in Londen.

Meer informatie over de kick-off en de studie? Bekijk de introductievideo van FIFPro!

Official Supplier & Sponsorships

  • FIFPRO
  • logo-knkv-2020
  • logo-dutch-gymnastics-2020