Nieuws

Hockeyster Eva den Hartog kiest Push Sports Kicx

Push Sports is een geliefd merk onder topsporters. Mede door samenwerkingen met NOC*NSF, KNKV en KNGU hebben vele sporters Push Sports braces mogen ervaren. Contacten met deze sporters zijn waardevol en we zijn erg geïnteresseerd in hun ervaringen met Push Sports.
Onlangs vroegen wij Eva den Hartog, gepassioneerd hockeyster die al jaren in de Nederlandse top speelt, naar haar ervaringen met de Push Sports Kicx. “Het is voor mij belangrijk om vrij te kunnen bewegen”, aldus Eva. Bekijk de video of lees het volledige interview!

Om de verhalen van topsporters te verzamelen en delen is de website Push Sports All Stars in ontwikkeling. Na Eva als allereerste Push Sports All Star verwachten we eind 2020 een mooie verzameling verhalen van diverse Push Sports All Stars te kunnen presenteren.     

Official Supplier & Sponsorships

  • FIFPRO
  • logo-knkv-2020
  • logo-dutch-gymnastics-2020