Nieuws

Vooruitblik beurzen 2020

Ook op het gebied van beurzen en congressen merken we de gevolgen van het virus.
In Mei werd OTWorld 2020 al verplaatst naar oktober, en ook de ASHT (American Society of Hand Therapists) annual meeting is geannuleerd en zal in virtuele vorm plaatsvinden. Laatst genoemd congres is een belangrijk congres voor onze Amerikaanse distributeur BraceLab. Hoewel het nu nog niet in te schatten is hoe de situatie zich zal ontwikkelen en hoe het er in de tweede helft van 2020 uit zal zien, wordt er vooralsnog vanuit gegaan dat Medica Düsseldorf gewoon plaats zal vinden tussen 16 en 19 november 2020. Daar kijken wij al naar uit! Medica is een belangrijke beurs voor Push Sports en een belangrijk moment in het jaar waarop wij de meeste van onze distributeurs weer ontmoeten. 

Official Supplier & Sponsorships

  • FIFPRO
  • logo-knkv-2020
  • logo-dutch-gymnastics-2020