Nieuws

Sportkalender weer actief!

Nu vele sportevenementen geannuleerd, uitgesteld, of opnieuw gepland worden, is het lastig om een goed overzicht te houden van welke evenementen waar wanneer plaatsvinden. Voor ons een goede aanleiding om onze Push Sports Sportkalender nieuw leven in te blazen!
Het samengestelde overzicht is afkomstig van websites van nationale bonden en overkoepelende organisaties. Helaas zijn alle vermeldingen nog steeds onder voorbehoud, aangezien onduidelijk blijft hoe de lokale situatie zich zal gaan ontwikkelen. 

Weet je een evenement dat nog niet in onze kalender is opgenomen? Stuur ons dan even een bericht, zodat we deze alsnog toe kunnen voegen. 


De sportkalender bekijken: https://pushsports.eu/sportkalender

Official Supplier & Sponsorships

  • FIFPRO
  • logo-knkv-2020
  • logo-dutch-gymnastics-2020