Nieuws

The Secret Balance of Champions – boek gepresenteerd!

Vorige week vond de officiele boekpresentatie van “The Secret Balance of Champions – Health Challenges in Elite Sport” plaats.
Via een twee uur durende livestream waren wij de allereerste die het boek te zien kregen en de inspirerende verhalen van enkele sporters uit het boek te horen kregen (onder andere Marianne Timmer, Evgeniy Levchenko, Sarah Gregorius, Petr Čech en Dorian van Rijsselberghe). De verhalen die we tijdens de livestream gehoord hebben zijn veelbelovend voor alle andere interviews in het boek! Aan het einde van de livestream ontving Marco van Basten het allereerste exemplaar van het boek. Heb je de livestream gemist? Kijk ‘m dan terug!

De komende weken zullen we de video’s op onze Social Media kanalen en onze website plaatsen.

Zorg dat je niets mist!

Official Supplier & Sponsorships

  • FIFPRO
  • logo-knkv-2020
  • logo-dutch-gymnastics-2020