Nieuws

Follow Their Feet

Follow Their Feet volgt 3 Nederlandse topbadmintonners in de laatste 50 dagen van hun voorbereiding naar het grootste toernooi in hun sportcarrière, van 3 juni tot en met 22 juli 2021
In de vorm van een video-dagboek zullen de 3 sporters, Cheryl Seinen, Mark Caljouw en Robin Tabeling, de volger meenemen in een uniek kijkje in het leven van een topsporter. Je ziet niet alleen wat ze op de baan doen, maar krijgt ook zeker een indruk van wat er naast de baan gebeurt. Van verschillende soorten training, het voorbereiden op een training, tot het relaxen in een weekend, je ziet het allemaal voorbij komen.

Natuurlijk is de keuze voor de 3 sporters niet toevallig. Alle 3 dragen zij de Push Sports Enkelbrace Kicx. In de beelden is goed te zien hoe explosief de bewegingen bij het badminton zijn en welke krachten hun brace te verduren krijgt. In een sport als badminton is het gebruik van een brace ter preventie van een blessure dan ook zeker aan te raden!

Bekijk de website!

Official Supplier & Sponsorships

  • FIFPRO
  • logo-knkv-2020
  • logo-dutch-gymnastics-2020