Nieuws

Gratis online bijscholing exclusief voor fysiotherapeuten!

Amsterdam UMC en Push Sports hebben de handen in elkaar geslagen en een state-of-the-art bijscholing ontwikkeld rondom het thema Sportzorg. Deze bijscholing is speciaal ontwikkeld voor fysiotherapeuten die hun kennis willen oppoetsen op het gebied van sportblessures, hersenschudding en plotselinge hartstilstand.
Op donderdag 8 december van 19:00 tot 21:30 verzorgen topdocenten Prof. Dr. V. Gouttebarge (Chief Medical Officer bij FIFPro en werkzaam bij de afdeling Orthopedie van het Amsterdam UMC) en Dr. G. Reurink (sportarts verbonden aan het OLVG en Ajax-jeugd) een praktische en interactieve bijscholing voor fysiotherapeuten.
Deze bijscholing is ontwikkeld door de afdeling orhtopedie van Amsterdam UMC en jij kan deze gratis bijwonen! Schrijf je nu in voor deze bijscholing en ontvang up-to-date inzichten op het gebied van incidentie, etiologie, casuïstiek, braces, sportblessures, hersenschudding en plotselinge hartstilstand.

Schrijf je nu in!

Official Supplier & Sponsorships

  • FIFPRO
  • logo-knkv-2020
  • logo-dutch-gymnastics-2020