Nieuws

Terugblik lancering Push Sports

Onlangs werd Push Sports op de KNVB CAMPUS in Zeist op feestelijke wijze geïntroduceerd. De nieuwe lijn van 8 sportbraces, die PSB Sportbraces vervangt, zag eind mei het licht.
Onlangs werd Push Sports op de KNVB CAMPUS in Zeist op feestelijke wijze geïntroduceerd. De nieuwe lijn van 8 sportbraces, die PSB Sportbraces vervangt, zag eind mei het licht.

De dag begon met ontvangst en een interessante rondleiding in het KNVB Voetbal Medisch Centrum. Vervolgens werden de gasten getrakteerd op inspirerende en boeiende presentaties door diverse sprekers. Prof. dr. Frank Backx, sportarts UMCU, sprak over blessurepreventie in het voetbal van toen tot nu en René Wijlens, manager Stichting Sports & Technology vertelde over sport & innovatie in Nederland: een goed huwelijk. Tenslotte was het de beurt aan Rob Müller, directeur Nea International bv, om de nieuwe Push Sports lijn te presenteren.

Na deze presentatie stond dansgroep The Ruggeds klaar om het publiek te entertainen met een energieke dans, waarna het glas geheven werd op Push Sports. De dag werd afgesloten met een hapje en een drankje.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde introductie en willen nogmaals iedereen bedanken voor de aanwezigheid. Een impressie van deze dag? Bekijk de aftermovie!

Official Supplier & Sponsorships

  • logo-ngs
  • logo-knkv
  • logo-kngu