Nieuws

Resultaten Topsportklimaatmeting

Wij voorzien al sinds jaar en dag topsporters van producten. Hier mee ondersteunen we deze ambitieuze atleten en leggen we tegelijk onze producten langs een lat die bijzonder hoog ligt. Onlangs werden de resultaten uit de Topsportklimaatmeting gepubliceerd. In deze meting wordt topsporters gevraagd in hoeverre zij gebruik maken van aangeboden voorzieningen om hen te ondersteunen in topsportbeoefening.
Ook naar het gebruik van en hun waardering voor Push braces werd gevraagd. In 2015 maakte 6% van de topsporters gebruik van Push braces en zij waardeerden deze voorziening met een 3.7 (maximale score is 5). In 2019 maakte maar liefst 18% van de ondervraagden gebruik van onze braces en de gemiddelde waardering steeg naar 3.9. Inmiddels hebben wij ruim zeven jaar een zeer prettige samenwerking met de medische staf van NOC*NSF en wij zijn dan ook erg trots op het mooie resultaat dat in deze meting gepresenteerd werd!

Official Supplier & Sponsorships

  • FIFPRO
  • logo-knkv-2020
  • logo-dutch-gymnastics-2020