Nieuws

Sportmedisch Wetenschappelijk Jaarcongres

Op 28 en 29 november was het tijd voor het 15e Sportmedisch Wetenschappelijk Jaarcongres in Ermelo. Deze twee dagen stonden in het teken van een mix van interessante keynotesprekers en de meest up-to-date kennisdeling tijdens de sessies en workshops.
Omdat wetenschappelijk onderzoek bij Push Sports hoog op de prioriteitenlijst staat ondersteunen wij dit congres graag én sponsoren wij de aanmoedigingsprijs. Deze ging dit jaar naar het onderzoek door Myrthe Beekhuis-Heerema (AIOS sportgeneeskunde). 

Push Sports was met een stand te vinden op het netwerkplein. Naast informatie overdragen over Push Sports waren er drie cartoonisten aanwezig die de bezoekers op ludieke manier vastlegden. Wij kijken terug op twee zeer succesvolle congresdagen!

Official Supplier & Sponsorships

  • FIFPRO
  • logo-knkv-2020
  • logo-dutch-gymnastics-2020