Nieuws

The secret balance of champions

Push Sports ondersteunt een zeer interessant project genaamd ‘The Secret Balance of Champions – Health Challenges in Elite Sport’. Onderdeel van dit project is een boek vol interviews met topsporters over gezondheidsuitdagingen waarmee zij te maken hebben (gehad) tijdens of na hun carrière.
De missie van Push Sports is veilig en gezond sporten mogelijk maken en bijdragen aan een goed en veilig sportklimaat. We zijn dan ook erg trots een bijdrage te kunnen leveren aan dit boek met prachtige en inspirerende verhalen van topsporters over hun gezondheid. 

In het boek komen 32 topsporters, waaronder Mo Farah, Chris Froome, Petr Czech, Kiki Bertens en Arjen Robben, aan het woord. De boekpresentatie is op donderdag 4 februari van 15.00 tot 17.00 uur en is te volgen via de livestream op onze website. Verschillende (oud) topsporters, onder andere Marco van Basten, zullen aanwezig zijn.  

In ‘The Secret Balance of Champions – Health Challenges in Elite Sport’ geven de sporters een uniek inkijkje in hun ervaringen met blessures, mentale gezondheid, motivatie, fitheid en het leven na de sport. Alle interviews zijn verrijkt met foto’s en een online video die via een QR code te bekijken is. Houd onze website en Social Media in de gaten en mis niets van dit speciale project!

Official Supplier & Sponsorships

  • FIFPRO
  • logo-knkv-2020
  • logo-dutch-gymnastics-2020