Nieuws

Push Sports Kicx Live action & animation video

Met gepaste trots presenteren wij onze nieuwste Push Sports Kicx animatievideo!
Na een intensief traject van voorbereiding, video-opnames, 3D-animaties en editing zijn wij samen met ons marketingbureau gekomen tot een mooi eindresultaat. De animatie is gemaakt om de werking van de Push Sports Kicx op een zeer duidelijke manier uit te leggen. In de video is een voetballer te zien die zijn enkel verzwikt tijdens het voetballen zonder brace. Vervolgens trekt hij de Kicx aan en is in de video te zien hoe de niet-elastische, functionele banden voorkomen dat de enkel opnieuw verzwikt en de sporter ongehinderd van zijn potje voetbal kan genieten. Bekijk de video op YouTube of op de Push Sports Kicx pagina op onze website!

Official Supplier & Sponsorships

  • FIFPRO
  • logo-knkv-2020
  • logo-dutch-gymnastics-2020