Control
your game!

Film afspelen

Push Sports Allstars

Eelco Sintnicolaas
pentathlon

Eelco Sintnicolaas

Leeftijd
Tienkamp Specialiteit
Kampioen Prestaties
Patellabrace
Cheryl Seinen
badminton

Cheryl Seinen

Leeftijd
Badminton Specialiteit
Kampioen Prestaties
Enkelbrace Kicx
Elze Geurts
Gymnastics 

Elze Geurts

Leeftijd
Turnen Specialiteit
3e NK Medailles
Polsbrace
Levi Weidmann
bmx 

Levi Weidmann

Leeftijd
BMX Freestyle Specialiteit
Kampioen Prestaties
Enkelbrace 8

The line-up

Enkelbrace Kicx

Enkelbrace Kicx

Uitvoering: links en rechts

Maten
 • S
 • M
 • L
Bekijk

Enkelbrace 8

Enkelbrace 8

Uitvoering: links en rechts

Maten
 • S
 • M
 • L
Bekijk

Polsversteviger

Polsversteviger

Uitvoering: links en rechts

Maten
 • Een maat
Bekijk

Polsbrace

Polsbrace

Uitvoering: links en rechts

Maten
 • S
 • M
 • L
Bekijk

Elleboogbrace

Elleboogbrace

Uitvoering: links en rechts

Maten
 • One size
Bekijk

Duimbrace

Duimbrace

Uitvoering: links en rechts

Maten
 • S
 • M
 • L
Bekijk

Kniebrace

Kniebrace

Universeel voor links en rechts

Maten
 • S
 • M
 • L
 • XL
Bekijk

Patellabrace

Patellabrace

Universeel

Maten
 • Een maat
Bekijk

Push Sports

Controle. Daar gaat het om bij sport. Fysiek of mentaal. Zonder controle is het simpelweg onmogelijk je eigen grenzen te verleggen. Jezelf te pushen en je eigen fysieke beperkingen te trotseren. Met Push Sports ben je in control. Ongeacht op welk niveau jij je sport beoefent.

Vooruitblik beurzen 2020

Ook op het gebied van beurzen en congressen merken we de gevolgen van het virus.
In Mei werd OTWorld 2020 al verplaatst naar oktober, en ook de ASHT (American Society of Hand Therapists) annual meeting is geannuleerd en zal in virtuele vorm plaatsvinden. Laatst genoemd congres is een belangrijk congres voor onze Amerikaanse distributeur BraceLab. Hoewel het nu nog niet in te schatten is hoe de situatie zich zal ontwikkelen en hoe het er in de tweede helft van 2020 uit zal zien, wordt er vooralsnog vanuit gegaan dat Medica Düsseldorf gewoon plaats zal vinden tussen 16 en 19 november 2020. Daar kijken wij al naar uit! Medica is een belangrijke beurs voor Push Sports en een belangrijk moment in het jaar waarop wij de meeste van onze distributeurs weer ontmoeten. 

Control your game!

Gezond en veilig sporten gaat voor Push Sports verder dan het leveren van een uitstekende sportbrace. Heldere blessure informatie en gerichte herstelprogramma’s maken het gebruik van de sportbrace nog waardevoller. Dit doen we met de Push Sports Sportzorgcoach.


Koop je een Push Sports brace, download dan gratis de Push Sports app mét Sportzorgcoach. Deze app helpt de jou weer in controle te komen én te blijven. Je ontvangt nuttige blessure informatie en specifieke oefeningen en tips. Ook kun je in contact komen met medesporters en zo ervaringen uitwisselen. Bovendien staat de Push Sports app boordevol handige productinformatie, instructievideo’s en tips.

Official Supplier & Sponsorships

 • FIFPRO
 • logo-knkv-2020
 • logo-dutch-gymnastics-2020

Lid van het TeamNL Support Netwerk